fbpx

Ο Χρήστος Κυπριανίδης κάνει Come Back

Ο Χρήστος Κυπριανίδης και ο Νίκος Βέρτης επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη και το νυχτερινό κέντρο από το οποία ξεκίνησαν όλα, δεκαπέντε χρόνια πριν.

Το «Ρόδον» στην Θεσσαλονίκη αποτέλεσε ένα από τα πιο διάσημα νυχτερινά κέντρα της πόλης. Το καλοκαίρι του 2002, ο Νίκος Βέρτης και ο Χρήστος Κυπριανίδης μοιράζονταν το ίδιο καμαρίνι αποκτώντας φανατικό κοινό και κλείνοντας τις πρώτες τους δισκογραφικές συνεργασίες. Από την Παρασκευή, 10 Αυγούστου, οι δύο τραγουδιστές και φίλοι επιστρέφουν στο νυχτερινό κέντρο που έχει πάρει το όνομα «Όραμα» και υπόσχονται να αναβιώσουν την επιτυχία των 00’s.


Πως νιώθεις για αυτή την συνεργασία από το παρελθόν;

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πρόκειται για μια όμορφη συνεργασία και μια καλή αφορμή να βρεθώ στην πόλη μου μετά από αρκετό καιρό. Περιμένω να συναντήσω φίλους και γνωστούς και να θυμηθούμε παλιές όμορφες στιγμές. Με τον Νίκο είμαστε πολλά χρόνια φίλοι, ξεκινήσαμε μαζί και για καιρό μοιραζόμασταν το ίδιο καμαρίνι.

Με τον Νίκο η σχέση σας δεν πέρασε ποτέ κρίση;

Όχι, ποτέ. Εκείνα τα χρόνια που συνεργαζόμασταν ήμασταν κολλητοί. Σήμερα, λόγω των υποχρεώσεων και των δικών του και των δικών μου, δεν περνάμε τον ίδιο χρόνο μαζί αλλά η σχέση μας είναι η ίδια. Όσο περνάει ο χρόνος αυτές οι σχέσεις χτίζονται. Κυρίως τα καλοκαίρια περνάμε αρκετό χρόνο μαζί επειδή είμαστε από κοντινά χωρία και κάνουμε διακοπές.

Τι έχει αλλάξει σε εσένα από εκείνη την εποχή;

Τότε ήμουν ένα παιδί που ξεκινούσε στον χώρο κι έκανε τα πρώτα του βήματα. Από το 2002, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Όταν κάνεις δισκογραφία και αποκτάς κάποια δημοσιότητα, έχεις άλλες απαιτήσεις από την δουλειά κι ο κόσμος έχει άλλες απαιτήσεις από σένα.

Έχεις φτάσει κοντά σε αυτά που ονειρευόσουν τότε να επιτύχεις;

Είμαι πολύ χαρούμενος από την δουλειά μου και τα πράγματα μου ήρθαν όπως τα ήθελα. Για μένα μεγαλύτερος στόχος στην ζωή είναι να είμαστε καλά και πιστεύω πως οι καταστάσεις μας οδηγούν εκεί που θα έπρεπε να είμαστε.

Από ποιο λάθος που έχεις κάνει θα απέτρεπες ένα νέο παιδί;

Σίγουρα, έχω κάνει ορισμένα λάθη στην καριέρα μου αλλά πιστεύω ότι από τα λάθη μας μαθαίνουμε και γινόμαστε καλύτεροι. Εγώ θα έλεγα σε έναν νέο άνθρωπο να είναι προσεκτικός στις αποφάσεις του και κυρίως να ακούει το ένστικτο του και τους ανθρώπους που εμπιστεύεται πολύ και τον αγαπάνε. Σε αυτή την δουλειά, υπάρχουν πολλοί καλοθελητές που ενδεχομένως να μην θέλουν το καλό σου.

Θα τον προέτρεπες να πάει σε ένα μουσικό ριάλιτι;

Σήμερα, όχι! Νομίζω ότι, εκτός από τα πρώτα talent show που κάποιοι έκαναν πράγματα, δεν δίνουν στα νέα παιδιά αυτό που ψάχνουν. Δεν έχουμε δει κάτι να ξεχωρίζει. Θυμάμαι ότι με είχαν πλησιάσει οι άνθρωποι της παραγωγής για να συμμετάσχω στο «Fame Story» αλλά εγώ είχα υπογράψει ήδη με την Universal και είχα αρνηθεί.

Το κομμάτι της δημοσιότητας πως το διαχειρίστηκες;

Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Εγώ, γενικά, επέλεξα έναν πιο ήσυχο τρόπο ζωής. Πάντα την προσωπική μου ζωή την είχα μακριά από τις κάμερες και δικαιώθηκα σε αυτό.

Είδε, βέβαια, πρόσφατα τα φώτα της δημοσιότητας μια σχέση σου από το παρελθόν με την Άννα Λορένη.

Δεν ήταν κάτι που προήλθε από μένα. Δεν έβγαλα ποτέ κάποια σχέση μου στην επιφάνεια για να πάρω δημοσιότητα. Είναι κάποιες καταστάσεις που έχουν τελειώσει εδώ και χρόνια, οπότε δεν προκάλεσα εγώ την δημοσιοποίηση τους. Δεν είναι ότι κρύβω κάποια σχέση μου γιατί ντρέπομαι για αυτή ή γιατί δεν θέλω να μαθευτεί. Επιλέγω την προσωπική μου ζωή να την κρατάω για μένα.

Σου έχει στερήσει αυτό πράγματα στην δουλειά;

Ίσως, να μου έχει στερήσει. Αλλά αυτό είναι το τίμημα που το ξέρεις και το πληρώνεις.

Ετοιμάζεις κάτι καινούργιο δισκογραφικά;

Μετά τον δίσκο που βγάλαμε με την Heaven, ετοιμάζω ένα καινούργιο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Σεπτέμβριο και θα λέγεται «Λείπεις εσύ» σε μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους του Γιώργου Τσοπάνη.

INFO: Το «ORAMA, The  Μusic Show» βρίσκεται στο 14ο χλμ Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας.

(Όπως δημοσιεύτηκε στο Down Town Magazine)