fbpx

Ηλεκτρονικές Πλατφόρμες Γυμναστικής

Δύο Personal Trainers από την Θεσσαλονίκη μιλούν στο DT για τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες γυμναστικής που δημιούργησαν.

Αν και φέτος, δεν κατάφερες να βγεις στις παραλίες με το σώμα των ονείρων σου, αρκεί να σκεφτείς πως το επόμενο καλοκαίρι απέχει όσο ακριβώς χρειάζεσαι για να πετύχεις τον στόχο σου συνδυάζοντας μια υγιεινήδιατροφή με ένα ισορροπημένο πρόγραμμα γυμναστικής. Κι αν μέχρι τώρα το κόστος ή ο χρόνος ήταν οι αγαπημένες σου δικαιολογίες, οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες γυμναστικής φέρνουν τον personal trainer στο σπίτι σου με ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο στα μέτρα σου και σε προσιτές τιμές.

ΕΛΕΝΑ ΑΜΠΡΑΖΗ – BRAZILIAN HIPS

Η οικογένεια της Έλενας είχε δημιουργήσει, ήδη από τις αρχές της δεκαετί ας του 80’, ένα από τα πρώτα γυμναστήρια της πόλης, το «CASA SPORTIVA». Η Έλενα κληρονόμησε την αγάπη για την γυμναστική σπουδάζοντας Φυσική Αγωγή και Αθλητισμό στο Α.Π.Θ. και το 2013 άνοιξε το «STUDIO 57 Exclusive Fitness» όπου δημιούργησε το δικό της πρόγραμμα άσκησης για γυναίκες με τίτλο «BRAZILIAN HIPS®️». «Η ζήτηση για το πρόγραμμα ήταν μεγάλη και σταδιακά άρχισαν να επικοινωνούν μαζί μου γυναίκες εκτός Θεσσαλονίκης που ήθελαν να αναλάβω προσωπικά την προπόνηση τους με το πρόγραμμα που είχα δημιουργήσει. Αυτό το γεγονός αλλά και η αγάπη μου για τις νέες τεχνολογίες και το internet μου έδωσε την ιδέα για την δική μου πλατφόρμα γυμναστικής.» δηλώνει η Έλενα στο DT. Μάλιστα, οι συνδρομήτριες της έχουν την δυνατότητα να επικοινωνούν απευθείας με την Έλενα σε καθημερινή βάση, να λύνει τις απορροίες τους και να καθοδηγεί το πρόγραμμα τους. «Ήδη από το 2010 που ξεκίνησα να κάνω το BRAZILIAN HIPS®️ στην πρώτη ομάδα του γυμναστηρίου, τα αποτελέσματα ήταν φανερά και το σώμα μεταμορφωνόταν ήδη από τις πρώτες προπονήσεις. Ανάλογες είναι και οι επιτυχίες του ηλεκτρονικού προγράμματος που είναι στοχευμένο και ειδικά σχεδιασμένο για το γυναικείο σώμα.» Μάλιστα, το πρόγραμμα απαιτεί ελάχιστο εξοπλισμό, χώρο και χρόνο ενώ διαθέτει διάφορα επίπεδα δυσκολίας που απευθύνονται σε ανθρώπους που γυμνάζονται για πρώτη φορά έως και αθλητές. «Για μένα, η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι τα θετικά σχόλια των γυναικών και τα success stories τους που αντικατοπτρίζονται στην αλλαγή του σώματος του μέσα σε μόλις λίγους μήνες.

ΠΑΥΛΟΣ ΧΟΥΡΠΟΥΛΙΑΔΗΣ – TRAINSESSION

Ο Παύλος Χουρπουλιάδης ξεκίνησε από μικρή ηλικία να παίζει ποδόσφαιρο σε μια τοπική ομάδα και σύντομα ασχολήθηκε με τον στίβο και το μπάσκετ ενώ από μια ηλικία κι έπειτα αφιερώθηκε στην ποδηλασία σε επίπεδο πρωταθλητισμού συμμετέχοντας σε διεθνείς αγώνες και κατακτώντας σπουδαίες θέσεις. Πριν τέσσερα χρόνια, ξεκίνησε να κάνει μαθήματα personal training σε ανθρώπους όλων των ηλικιών με εξειδίκευση το   κι άρχισε να καταλαβαίνει πως η πλειοψηφία του κόσμου έχει την διάθεση να ασχοληθεί με την υγεία, το σώμα και την εξωτερική του εμφάνιση, όμως, πολλές φορές ο χρόνος και τα χρήματα στέκονται εμπόδιο στις επιδιώξεις του. «Αποφάσισα να φτιάξω το δικό μου website με το όνομα TrainSession που προσφέρει πακέτα γυμναστικής χωρίς περιορισμούς, συνδρομές και μεγάλο κόστος. Στόχος μου είναι μέσα από το TrainSessionη γυμναστική να μπει στην ρουτίνα των ανθρώπων και να μην υπάρχει καμιά δικαιολογία για την καθημερινή άσκηση!» λέει ο Παύλος στο DT.

(Όπως δημοσιεύτηκε στο Down Town Magazine)