fbpx

Μια βραδιά στο Juicy Lucy

To Juicy Lucy ανανεώθηκε και άνοιξε τις πόρτες του σε φίλους και δημοσιογράφους.

Με προσεγμένες πρώτες ύλες, έρευνα γύρω από το φαγητό και μία φιλοσοφία που προσανατολίζεται στο food και όχι στο fast, η Θεσσαλονίκη έχει δημιουργήσει μια νέα παράδοση στο καλό burger. Το τελευταίο διαμ;anti της πόλης είναι το “Juicy Lucy”, που άνοιξε τις πόρτες του επίσημα πριν από λίγες ημέρες και αποτελεί το τρίτο επιχειρηματικό παιδί δύο νέων ανθρώπων από τη Ρόδο, της Φλώρας και του Λευτέρη, οι οποίοι αφού άνοιξαν το πρώτο μπεργκεράδικο στο νησί τους κάνουν τώρα την πρώτη τους απόπειρά και στη Θεσσαλονίκη, έναν τόπο που η Φλώρα λάτρεψε ως φοιτήτρια.

Την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, ο Ευθύμης Σαββάκης που έχει αναλάβει το rebranding του καταστήματος της οδού Ζεύξιδος προσκάλεσε φίλους και συναδέλφους δημοσιογράφους να δοκιμάσουμε το καινούριο μενού και μας παρουσίασε όλα αυτά που έχουν καταφέρει μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Η δική μου βραδιά ξεκίνησε μ’ ένα κλασσικό mojito και συνέχισε με το burger “fire” με χειροποίητο μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά, μπέικον, τυρί cheddar, ντομάτα, μαρούλι και homemade chili sauce που συνοδευόταν από φρεσκοκομμένες τηγανιτές πατάτες και μια υπέροχη σως. Αν αγαπάς τις καυτερές γεύσεις όσο εγώ, τότε σίγουρα θα το λατρέψεις. Πολλοί, βέβαια, μιλούσαν για το burger “Juicy” που περιέχει μία σως που πήρε αρκετό χρόνο μέχρι να τελειοποιηθεί, ενώ ένα άλλο αγαπημένο burger είναι και το blue burger με ροκφόρ, ρόκα και καραμελωμένα κρεμμύδια.

 

(Φωτογραφίες: Νικολέτα Σαββάκη)