fbpx

Τα κορυφαία tattoo studios στη Θεσσαλονίκη

Που να κάνεις το νέο σου tattoo  στην Θεσσαλονίκη με τους καλύτερους artists;

TATTOOLIGANS

Άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά, το 1999, με αρχική ονομασία ”Magic Needles”, ενώ το 2004 μετονομάστηκε στο γνωστό σε όλους μας: ”Tattooligans”. Το στούντιο είναι συνδεδεμένο με το όνομα του Γιώργου Μαυρίδη, στο συγκεκριμένο χώρο όμως φιλοξενούνται άλλοι πέντε καλλιτέχνες εξειδικευμένοι ο καθένας σε διαφορετικό στυλ τατουάζ (Realistic, Fonts, Minimal New Traditional, New School κ.α.) και piercing. Οι “tattooligans” ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, έχοντας κερδίσει διεθνή βραβεία και παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. Το tattoo studio επισκέπτονται άνθρωποι όλων των ηλικιών, αλλά και τουρίστες που επιθυμούν ένα σχέδιο από βραβευμένους καλλιτέχνες. Το στούντιο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και συνδυάζεται με ένα σύγχρονο art café. Αν έχεις διαλέξει tattoο, αφήσου στα χέρια των “tattooligans”!

Συγγρού 9 (Βαλαωρίτου). Τηλ.2310-283182

DIRTY ROSES TATTOO STUDIO

Το “Dirty Roses” φημίζεται για τα εξαιρετικά σχέδια, όπου πέντε καλλιτέχνες καλύπτουν διαφορετικά είδη τατουάζ και με αυτόν τον τρόπο απευθύνονται σε όλους τους λάτρεις της δερματοστιξίας. “Κάνουμε ό,τι μας αρέσει κι όχι ό,τι μας ζητάνε, προσπαθώντας να γίνουμε κάθε μέρα καλύτεροι καλλιτέχνες ” λέει ο Alex, ιδιοκτήτης του στούντιο. Για εκείνους, το τατουάζ είναι περισσότερο τέχνη και λιγότερο δουλειά, θέλουν να σχεδιάζουν και να ανακαλύπτουν μαζί με τον πελάτη το επόμενο τατουάζ. Για αυτό, άλλωστε, αρνούνται να κάνουν σχέδια που δεν τους εκφράζουν και αποφεύγουν τους διάσημους πελάτες καθώς σπάνια προτιμούν ένα σχέδιο έξω από τα τετριμμένα. Αν θέλεις να νιώσεις ασφάλεια τότε το “Dirty Roses” θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σου.

Αλεξάνδρου Σβώλου 25. Τηλ.2310-227217

NICO TATTOO CREW

Το “Nico Tattoo” είναι το παλιότερο στούντιο σε όλη τη Βόρειο Ελλάδα. Ξεκίνησε το 1985 από την Αλεξανδρούπολη κι επεκτάθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στην πόλη είναι γνωστό και ως το “τατουατζίδικο των διασήμων”, καθώς στη δερμάτινη πολυθρόνα του έχουν ξαπλώσει ο Γιάννης Μπουτάρης, ο Θοδωρής Αθερίδης, η Πάολα, η Εβελίνα Παπούλια  και πολλοί άλλοι. Τρεις καλλιτέχνες που αγαπούν αυτό που κάνουν, ανάμεσά τους και μία γυναίκα σε περιμένουν να επιλέξετε μαζί το επόμενο σχέδιο μέσα από τα μαύρα ντοσιέ τους. Στη Θεσσαλονίκη, το τατουάζ έχει όνομα και λέγεται “Nico Tattoo”!

Δ. Γούναρη 33 και Αλ. Σβώλου 37. Τηλ. 2310-238884, 2310-260903

DELOS

Στο στούντιο “Delos” θα βρεις καλλιτέχνες με εμπειρία, αλλά και νέα παιδιά με πρωτότυπες και φρέσκιες ιδέες. Το τατουατζίδικο απευθύνεται κυρίως σε νεαρές ηλικίες, που κάνουν ανατρεπτικές επιλογές και αναλόγως τις προτιμήσεις, τους αναλαμβάνει ο εξειδικευμένος tattoo artist. Όπως δηλώνουν οι καλλιτέχνες του, η μόδα των τατουάζ ικανοποιεί την τσέπη τους, αλλά δυσαρεστεί την ψυχή τους. “Σύντομα, όλα αυτό θα ξεφουσκώσει και το τατουάζ θα ξαναγίνει τέχνη!”, λέει ο Βαγγέλης, tattoo artist του στούντιο. Το “Delos” είναι η καλύτερη επιλογή για το πρώτο σου tattoo ή μία ακόμα προσθήκη σε αυτά που έχεις ήδη, αφού θα αφεθείς στα χέρια των ειδικών και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

Ικτίνου 7 (Κέντρο)  Τηλ. 2310-270088

DR.SKIN TATOO

Το Dr.Skin δεν είναι απλά ένα tattoo studio, ξεκίνησε ως μουσικό στέκι και μετά ως πάγκος με βιβλία που σε μεταφέρουν σε σχέδια και μελανόμορφες φιγούρες. Οι επτά καλλιτέχνες που φιλοξενούνται στο χώρο, έχουν το δικό τους προσωπικό στυλ, είναι λάτρεις της τέχνης, της αισθητικής και της σχεδίασης. Τα δικά τους χέρια μεταφέρουν στο ανθρώπινο σώμα τις ανησυχίες τους, αλλά πίσω από αυτήν την επιχείρηση υπάρχει ένας κοινωνικός σκοπός. Αναλαμβάνουν συγκαλύψεις εγκαυμάτων, ουλών και σημαδιών σε πάσχοντες χωρίς αμοιβή και με σεβασμό στο σώμα.

Σκρα 7, Θεσσαλονίκη Τηλ: 231 023 0357

PAIRADICE TATTOO

O φιλόξενος χώρος και ο επαγγελματισμός των καλλιτεχνών είναι τα χαρακτηριστικά του Pair a dice tattoostudio. Οι τρεις καλλιτέχνες του χώρου αντιπροσωπεύουν διαφορετικά στυλ τατουάζ, καλύπτουν όλα τα γούστα και επιθυμούν να εμπνέονται τα σχέδια τους μαζί με τους πελάτες. Είναι ο κατάλληλος χώρος για όσους θέλουν να κάνουν το πρώτο τους τατουάζ, αλλά διστάζουν και για εκείνους που θέλουν να προσθέσουν κάτι πιο δημιουργικό στη συλλογή τους.

Επταλόφου 4, Κάτω Τούμπα Τηλ: 2313013389